Tidsbestilling

Tidsbestilling per telefon hver dag mellem 8:00-09:00

Vi ønsker at bruge vores ressourcer optimalt og have en klinik med tid og rum til at tage os af de patienter, der har mest brug for vores hjælp på et givent tidspunkt, og samtidig sikre, at vi i hele vores åbningstid fra 8-16 har mulighed for at se akut opstået sygdom, der skal vurderes af i klinikken.

Tidsbestilling er derfor per telefon hver morgen hvor vi sidder mange på telefonerne.

Ud fra en faglig visitation i telefonen, vurderes det om konsultationen vil kunne foregå på telefon, video eller fremmøde. Det kan også skønnes, at du skal ses ved praksispersonalet til vurdering. Enten som selvstændig konsultation eller som led i en nødvendig forundersøgelse, fx en blodprøve, før du ses af lægen.

Det kan også vurderes, at det ikke findes nødvenligt med konsultation samme dag, men at tilstanden kan ses an med råd og vejledning. Ved forværring i sygdom efter rådgivning, forventer vi at du kontakter klinikken igen. Altså præcis på samme måde, som hvis der er forværring i din sygdom efter fremmødekonsultation ved lægen.

Oversigt over telefonisk henvendelse til klinikken:

Øvrige henvendelser per telefon 10:00-11:00

I dette tidsrum er det muligt at forny recepter, booke tider til blodprøver, jordemødre, sygeplejerske samt få svar på andre generelle spørgsmål.

Ved akut opstået sygdom efter tidsbestillingen er lukket, kan man også ringe til klinikken og vil blive visiteret per telefon.